Skip to main content

Az egészséges táplálkozást fárasztó előkészületekkel és a konyhában töltött órákkal társítja? Itt az ideje, hogy ezen változtass! A BlendyGo turmix– és turmixgépet használók számára ez biztosan nem jelent problémát. 30 másodperc – ennyi időbe telik, hogy elkészítsen egy tápláló snacket vagy ételt, amelyet magával vihet a munkahelyére, az iskolába vagy az edzőterembe.

Ma már számos aprító és keverő készülék van a piacon. Aki új konyhai felszerelés után nézelődik, biztosan bőven van miből válogatnia. A legtöbb kapható turmixgép azonban hasonló megoldásokon alapul. A BlendyGo ezzel szemben egyedülálló. A legtöbb termékkel ellentétben ebben a kategóriában hordozható és vezeték nélküli.

Koktélmixer különleges feladatokhoz

Engedjük el magunkat egy pillanatra a fantáziánkkal. Képzelje el, hogy reggel nem csörgött az ébresztőórája, és fontos üzleti megbeszélése van. Mit teszel, amikor felébredsz? Valószínűleg idegesen rohangálni kezdesz, keresve egy blúzt, egy vasalót, egy bögre kávét. Ráadásul nincs időd reggelit készíteni, hacsak… Hacsak nincs kéznél egy BlendyGo hordozható turmixgép.

Ezután néhány tíz másodperc alatt elkészíthet magának egy egészséges, ízletes és laktató smoothie-keveréket, amelyet magával vihet és elfogyaszthat egy fontos konferenciára, munkába vagy órára menet. Ez azért van, mert a smoothie turmixgép turmixpohara egyben edény is, amelyben az összetevőket turmixolja, és egy praktikus, kézreálló doboz, amely egész nap elkísérheti Önt. Ez az ötletes és egyszerű megoldás különbözteti meg termékünket több száz másik terméktől.

A BlendyGo turmixgép a válaszunk a tápláló és vitamindús turmixok és ízletes turmixok készítéséhez szükséges praktikus, gyors és okos eszközök iránti növekvő igényre.

Sposób na szybkie smoothie

A gyümölcsök, zöldségek, joghurt, zabpehely vagy tej tökéletesen összeturmixolt keverékének elkészítése olyan igényes feladat, amellyel nem minden készülék képes megbirkózni. A sima, csomómentes turmixhoz megfelelő teljesítményű, sebességű és késekkel rendelkező turmixgépre van szükség. A BlendyGo turmixgép tervezői erre előre gondoltak, és 6 rozsdamentes acélból készült pengével szerelték fel, amelyeket egy szédítő, 40 000 fordulat/perc sebességű motor hoz mozgásba.

A turmixgép 550 ml űrtartalommal rendelkezik – pont annyi, amennyire szüksége van ahhoz, hogy kielégítse éhségét és a legjobbat nyújtsa szervezetének. Emellett súlya és mérete is optimális egy olyan termékhez, amelyet magunkkal vihetünk a szabadba vagy az iskolába.

Nasz przenośny blender do koktajli i smoothie posiada jednak więcej zalet, których nie dostrzeżemy na pierwszy rzut oka. Np. już jedno ładowanie przez kabel USB wystarcza, żeby cieszyć się urządzeniem przez kolejne 15 do 20 użyć bez konieczności podpinania go do źródła energii. Silnik sprzętu posiada też zabezpieczenie przed przegrzaniem i blokadę przy niedokręceniu kielicha.

Legkelendőbb eszköz

Ami biztosan megragadja a tekintetet, az az egyedi kialakítás. A BlendyGo négy energikus színben és egy sötét árnyalatban kapható, ami az egyszerűséget kedvelők kedvében jár. Egy üdítő zöld színű vagy egy trendi korall árnyalatú smoothie turmixgépben elkészített ital feldobja a hangulatot, és felhívja a körülötted lévők figyelmét egy érdekes szerkentyűre.

Leave a Reply