Skip to main content

VISSZAKÜLDÉS ÉS PANASZBENYÚJTÁS

Visszaküldési információk
NÉPSZERŰ KÉRDÉSEK

Mielőtt visszaküldöd a turmixgépet:

A turmixgép villogása apró problémákat jelezhet. Először nézd meg, hogy a kehely megfelelően rá van-e csavarva az alapra! Ellenkező esetben a készülék nem indul el. Ezután nézd meg, hogy fel van-e töltve a turmixgép! Ha pedig működés közben villog, akkor próbáld picit megdönteni a turmixgépet, és rázd meg egy kicsit, valamint győződj meg róla, hogy elegendő folyadék legyen benne!

Ha a turmixgéped nem tölt, ellenőrizd, hogy biztosan a csomagban található eredeti kábelt használod-e! Csatlakoztasd másik aljzatba, majd próbáld ki másik kábellel is, hogy kizárd ezeket a hibákat! A turmixgép USB-C bemenete töltéskor nem lehet nedves, sem pedig szennyezett.

A BlendyGo 3 készülékben a motor túlmelegedésének elkerülése érdekében aktív működésgátló van. Elakadás esetén ellenőrizd, hogy a turmixgép nem merült-e le, és állítsd fejre, hogy a kés elindulhasson! Elegendő mennyiségű folyadékra is szükség van a turmixgépben.

RÉSZLETEK

Hogyan küldheted vissza a terméket?

A blendygo.hu oldalon történő vásárlásokra elégedettségi garancia vonatkozik. 30 napon belül küldheted vissza a terméket indoklás nélkül. Működőképes, nem használt terméket küldhetsz vissza. Ha ez valamiért még sincs így, vedd fel velünk a kapcsolatot, mielőtt feladod a csomagot!

Javasoljuk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot, mert az a tapasztalatunk, hogy sok probléma e-mailben is megoldható!

Visszaküldési cím:
OLZA LOGISTIC – BZ COMMERCE GROUP
Ady Endre 16
4123
Hencida

A csomagot alaposan csomagold be, és mellékeld hozzá a kinyomtatott visszaküldési nyomtatványt! A nyomtatvány innen tölthető le:

1. SZERZŐDÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS NYOMTATVÁNY – a megrendelés kézbesítésétől számított 30 napon belül
2. PANASZBEJELENTŐ NYOMTATVÁNY

Kérdésed van?

Írj nekünk e-mailt a kapcsolat@blendygo.hu e-mail-címre

MINŐSÉGI GARANCIA

Rendeld meg a BlendyGo 3-at már ma!

A 2 éves garancia, a biztonságos kiszállítás és a kiterjesztett, 30 napos visszaküldési jog igénybevételéhez add le megrendelésedet weboldalunkon! Győződj meg róla saját magad, hogy mire képes a BlendyGo 3!