Skip to main content

RÓLUNK

Ismerd meg történetünket

Az egészséges étkezés rajongói

A BlendyGo csapatát olyan emberek csoportja alkotja, akiket őszintén érdekel az egészséges táplálkozás témaköre. Szabadidőnkben egészséges és finom, változatos és gyorsan elkészíthető ételötletekkel állunk elő. Szenvedélyünket meg akartuk valamilyen módon osztani másokkal, ezért alkottuk meg a BlendyGo vezeték nélküli turmixgépet, amellyel 4 éve próbáljuk elérni azokat, akik épp annyira egészségőrültek, mint mi.

4 év

tevékenység

3 modell

a piacon
0 ezer
Ügyfél világszerte

21 fő

a csapatban
2019. május

A márka megszületése

2018-ban fogtunk bele az első vezeték nélküli BlendyGo turmixgép megalkotásába. Már a kezdetekkor több ezer ember látott benne nagy lehetőséget, 2019 májusában pedig az értékesítés kezdetétől fogva sláger lett. A nagyközönség rendkívül energikusan reagált rá – finom turmixokat készítettek, és a közösségi média felületein adtak egymásnak ötleteket. Rövid időn belül 50 ezer ügyfél vásárolt BlendyGo-t.
2019. szeptember

Első fitnesz kiállításunk

Intenzív hónapokat követően személyesen is volt lehetőségünk találkozni ügyfeleinkkel és a fitneszterület rajongóival. Standunknál ki lehetett próbálni az első BlendyGo turmixgép modellt. Az eseményen kellemes meglepetés volt számunkra, mennyire érdeklődtök a vezeték nélküli turmixgép iránt, és mennyi kérdésetek van róla.
2021. szeptember

A BlendyGo 2 premierje a fitnesz kiállításon

A BlendyGo 2 az első modell továbbfejlesztett változataként hatalmas áttörés volt márkánk történetében. Tevékenységünk 2 éve során értékes tanácsokat kaptunk ügyfeleinktől – ezért növeltük a készülék teljesítményét és a kehely űrtartalmát. A BlendyGo 2 modell még nagyobb slágernek bizonyult, mint az első modell – több mint 100 ezer ügyfél vásárolta meg.
2022. november

BlendyGo a Stadionban

2022 novemberében kihirdettük évente ismétlődő Black Friday akciónkat a Stadionban, és ezzel egy olyan időszak vette kezdetét, amikor sokan döntöttetek úgy, hogy csatlakoztok az elégedett BlendyGo 2 turmixgép-tulajdonosok köréhez. Szívpezsdítő esemény volt, melyet a közösségi média oldalainkon követhettetek.
2023. május

Kitüntetés az „Év jótevője” gálán

Jótékonysági akcióban való részvételért cégünk elnyerte az „Év jótevője” díjat és a vele járó szobrot. Hatalmas öröm volt az egész csapatnak, hogy a BlendyGo tevékenysége sokkal mélyebb üzenetet kapott azon felül, hogy segít az egészséges életvitel elterjesztésében a társadalomban.
2023. szeptember

A BlendyGo 3 premierje

A BlendyGo 3 premierje – a legkorszerűbb vezeték nélküli turmixgép a világon, mely a mi projektünk alapján készül és szabadalmi oltalom alatt áll. Ez történetünk legújabb – és legizgalmasabb – fejezete. A várva várt pillanat több hónapnyi előkészület után valósággá vált. Végre valami olyat mutathattunk be nektek, ami világszerte egyedülálló.
CSAPATUNK

Ismerj meg minket közelebbről

A BlendyGo csapatát elsősorban olyan emberek alkotják, akik minden nap azon fáradoznak, hogy termékünket megmutassák a világnak, illetve azon, hogy minden megrendelés gondosan be legyen csomagolva és épségben a címzetthez érjen. Az ügyfélszolgálat pedig válaszol minden kérdésetekre és kételyetekre. Ismerjétek meg csapatunkat közelebbről!

Dávid

Igazgatóság

Máté

Igazgatóság

Mónika

Közösségi média

Margit

Fotó

Jónás

Marketing

Mihály

Marketing

Johanna

Ügyfélszolgálat

Gergő

Forgalmazás

Olívia

Marketing
Minőségi garancia

Rendeld meg a BlendyGo 3-at már ma!

A 2 éves garancia, a biztonságos kiszállítás és a kiterjesztett, 30 napos visszaküldési jog igénybevételéhez add le megrendelésedet weboldalunkon! Győződj meg róla saját magad, hogy mire képes a BlendyGo 3!