Skip to main content

Ön is azok közé az emberek közé tartozik, akik reggel, amikor felkelnek a munkába, sietve felkapják, ami éppen kéznél van reggelire, és bedobják a táskájukba, miközben kifelé szaladnak az ajtón? Vagy talán csak nincs ötlete egy gyors, tartalmas, egészséges nassolnivalóra napközben, és szüksége van egy kis inspirációra? A válasz az Ön igényeire egy vezeték nélküli turmixgép – ideális az elfoglalt emberek számára, akik elkötelezettek az egészséges táplálkozás mellett. Azokat is kiszolgáljuk, akiknek nincs idejük minden nap „étkezést előkészíteni”!

A turmixgép – mi a jelensége?

Ez egy innovatív készülék, amely rendkívül kényelmesen használható. Egy zárható tartály van beépítve, amelyből közvetlenül turmixolhatja az összetevőket, hogy finom turmixot készíthessen. Itt nem kell több eszközt használnia, nem kell átrendeznie az összetevőket, nem kell semmit elmosnia, és nem kell áramforráshoz csatlakoztatnia! Futás közben is elkészítheti a reggelit vagy egy értékes uzsonnát.

A poharat úgy terveztük, hogy ne szivárogjon – így nyugodtan bedobhatja a turmixgépet a táskájába, és elindulhat meghódítani a világot. Robusztus anyagokból készült. Az akkumulátor nagyon erős – egy feltöltés akár 20 turmixhoz is elegendő, és bőven van benne energia. A fagyasztott ételeket, leveleket, gyümölcsöket, zöldségeket, dióféléket és tápanyagokat sikeresen átalakíthatja egészséges turmixszá. A nagy teljesítményű pengék mindennel megbirkóznak, még a jégkockákkal is.

Kényelmes megoldás elfoglalt emberek számára

Csak öntsön néhány fagyasztott gyümölcsöt, egy marék diót és öntsön tejet vagy kedvenc növényi italát, illetve iható joghurtot egy pohárba. Nincs is gyorsabb módja annak, hogy egy ilyen turmixnál értékesebb reggelit készíts. A hozzáadott tápérték érdekében javasoljuk, hogy adj hozzá egy gombóc fehérjetápanyagot. Ezután máris egy kiegyensúlyozott uzsonnát kapsz: szénhidrátokkal (a gyümölcsből), egészséges zsírokkal (a diófélékből) és fehérjével (a tápszerből és/vagy tejből vagy joghurtból). Annak köszönhetően, hogy turmixgépünk tökéletesen aprítja a jégkockákat is, a forró nyári napokon frissítő italt készíthet a segítségével.

Ha elfoglalt ember vagy, a BlendyGo hordozható vezeték nélküli turmixgép elengedhetetlen a konyhádban!

Leave a Reply